Augusti är hästaktiviteternas månad! I helgen som gick anordnades SSS 50-årsjubileum i Skövde och vi hade anmält till lördagens utställning.
För på söndagen var det dags för stopremiering i Arvika.

Det största problemet för tillfället är att helgerna inte riktigt räcker till för allt man vill göra..
Lördagen tillbringade jag och Nordica på SSS jubileum. Vi hade tur med vädret och befann oss i transporten när någon enstaka skur dök upp.
Det var en fin klass med färgade 3-åriga ston. 3 rödskimmlar och 2 rödskäckar. Nordica placerades som nummer två med fina 41 poäng (98888) och det var vi väldigt nöjda med för då kunde vi åka hem när vi ville.. Ytterligare en avkomma efter Pique var med i samma klass, Runas Idun som kom 3:a med 40 poäng. Roligt med stoägare som visar avkommorna efter våra hingstar!
Hem från Skövde och packa om för söndagen.
Nordica var ju redan badad och ren så jag hade "bara" en ponny att fixa iordning. Vera (Veerle vd Pas) skulle visas för RS då hon saknade det.

Med två flickor i släpet for vi mot Arvika travbana, väl där mötte vi upp Linda som hade erbjudit sig att hjälpa till att hålla i. Guld värt, tack!

Båda tjejerna skötte sig fint. Nordica fick väldigt fint omdöme av domaren Kurt Larsson och diplom med poängen 99888 = 42 poäng och GI
Vera skötte sig också över förväntan, hon fick 98788 = 40 poäng och även hon GI tack vare sina utställningsmeriter (SUCH:et).

Nu laddar vi mot nästa helg då vi har vår "egna" utställning. Med oss åker, Fire Girl, Tequila, Nordica och Hiawatha.

Nordica med sina rosetter i Arvika 20/8-17

Verrle vd Pas Arvika 20/8-17