Redan mitten av augusti! Dagarna rullar på hur fort som helst. Det är betäckningar, hästar som ska flytta mellan beten, utställningar för både hund och häst.

Det börjar ändå märkas att säsongen börjar lida mot sitt slut. Vi betäcker fortfarande då två av mina egna ston helt enkelt bestämde sig för att inte brunsta alls i sommar. Så efter att ha provat dom mot hingst i nästan 5,5 vecka så fick dom åka med till kliniken inne i Karlstad och få varsin liten hormonspruta för att starta om brunstcykel. Båda kom i brunst inom 2 dagar efteråt och har nu fina normala brunster.

Annars har det varit mycket utställningar med framför allt hundarna. Vi har varit på både den svenska och den norska rasspecialen. Mycket trevligt och vi åker igen nästa år.
Nu i augusti är det dock framför allt ponnyutställning som gäller. I helgen som gick åkte jag och Nordica till Örebro ponnyavelförenings sommarutställning i Vittwång utanför Örebro. Håkan Erlandsson var domare för dagen. Nordica blev klassvinnare på guld, reserv-BIR och sedan BIS-3:a med fina 41 poäng.
Nu i helgen som kommer är det dags för SSS 50-års jubileum i Skövde på lördagen och sedan på söndagen är det stopremiering i Arvika. Sista helgen i augusti är som alltid vikt åt vår "egna" utställning i Kristinehamn.

Vi har även vinkat av Lundstorps Heart Beat som flyttat söderut och vi önskar de nya ägarna stort lycka till med henne.