Början av juli, semestrarna börjar närma sig. Vi fixar och grejar på gården. Första skörden av gräs ligger i sina plastade balar.

Vinterhagarnas trästaket är renoverat, trasiga eller murkna plankor är utbytta. Hingsthagen är dessutom målad, bara stohagen kvar. Men då behöver det inte var nästan 30 grader varmt *skrattar*

Det stora som hänt sedan sist är att vi vinkat av Erasmus av Jäboruder, han har flyttat till Fjällbäckens Stuteri. Tyckte inte att jag behövde ha 4 RS-hingstar, risken att en eller några av dom skulle få betäcka inga eller ytterst få ston kändes överhängande. Dessutom dök det upp ett toppenhem. Ibland måste förståndet få styra över hjärtat även om det är en smula tomt i hagen efter honom..

2 unghingstar ska få prova lyckan på hingstpremieringen i september. Ghostman och Jabba the Huut. Vore otroligt roligt om någon av dom räckte hela vägen.
Cracker som också är 2 år är lite senare i sin utveckling och får vänta till nästa år.

Det börjar dra ihop sig för lite ponnyutställningar igen. Som planen ser ut åker vi till Örebros ponnyavelförenings utställning, SSS jubileum (en av dagarna), sommarpremieringen och sedan vår "egna" utställning i Kristinehamn. Så augusti blir fullspäckad (som vanligt).