Sommaren är äntligen här! Alla ponnyerna går på sina respektive beten, fölen är födda och det har gått bra.

Livet går sin gilla gång.
Frugan, Katniss och Rouge har flyttat till nya hem. Alla verkar nöjda, blir så glad av att få bilder från deras nya hem. Man kan ju inte behålla alla och då blir jag glad över att se att dom är så älskade hos sina nya familjer.

Vi har fått tillökning. Dels i form av en hund till, Linus, ytterligare en dsg som charmar allt och alla i sin väg. Vi har även haft gamle Remus på kollo hos oss ett tag. Rätt härligt gäng dom där 4 som är riktiga gårdshundar och håller sig på gårdsplanen mest hela tiden.

Av 7 förväntade föl så blev resultatet 5 fölungar, alla hingstar men med spännande spektra av färger. Som det ser ut nu är det 1 brunskimmel, 1 rödskimmel, 1 svartskimmel, 1 svart och 1 rödskimmelskäck. De flesta gäststona från förra året har också fölat, tror det bara är den sista kvar och hon är beräknad nu till midsommarhelgen. Allt har gått bra och det är alltid för mig det viktigaste.

Betäckningssäsongen har börjat lite sakta och är man sugen så finns det platser kvar till Pique, Edelman och Hiawatha.
Erasmus är såld och kommer flytta till sitt nya hem inom kort. Jag insåg att jag inte behövde ha 4 RS-hingstar och det dök upp ett hem som verkar förstklassigt så var inte valet så svårt. Jag har en dotter och en son kvar efter Musse så blodet finns ju kvar här på stuteriet.
Dessutom ska vi visa minst 2 hingstar till hösten på premieringen och skulle någon av dom klara nålsögat så fyller det liksom på igen.

Vi har också varit på en hel del hundutställningar med dsg-gänget. Rufs har plockat ytterligare ett par cert så nu väntar vi ivrigt på att han ska bli 2 år och kunna jaga det sista certet för att bli svensk champion.

Önskar er alla en riktigt fin midsommar!