När vi förlorade vår Snigel i höstas kunde jag bara konstatera att vi hade inte bara förlorat vår flockledare, mentor till unghästarna och en mycket kär vän.

Det blev också väsentligt mycket mörkare i stohagen. Alltså började jag leta efter ett nytt avblekbart skimmelsto. Tittade i webstamboken och andra stuteriers hemsidor. Hittade ett sto som hade varit högintressant men hon var inte till salu (jag hade heller aldrig sålt det stoet om jag varit ägaren heller). Det är inte helt enkelt att hitta lovande/bra avblekbara ponnyer. Fick dock tips om en halvsyster till godkända hingsten Sandbackas Grus som var född 2016. Queen´s Butterfly heter hon och nu står hon i min hage <3. Hon är en mycket social och söt flicka och det ska bli jätteroligt och se hur hon utvecklas. Just nu är hon mest ett litet murveldjur. Det är ju en chanstagning att köpa så unga djur, men samtidigt är det roligt också tycker jag.Queen´s Butterfly i hagen första dagen. Hon kommer troligen att kallas Queenie här hemma.

Nu kommer det troligen att dröja lite till nästa aktivitet (vad jag vet) om vi bortser från renoverandet i huset som nu tagit fart. Ett rum gjordes klart under mellandagarna och nu har vi börjat med nästa. Där är det lite mer jobb då två väggar ska flyttas. Men det blir bra när det är klart!