Vårens hingstpremiering är över för den här gången och jag som hade planerat att åka dit och titta och umgås med vänner och bekanta och självklart titta på fina hingstar.

Tyvärr blev det inte så. Energin räckte inte till och torsdagens resa till Gävle över dagen i jobbet satte sina spår. Med dryga 70 mils resa ensam i bilen tog det emot nåt oerhört att åka 60 mil till själv. Försökte få till det med resesällskap men jag var för sent ute helt enkelt. Jaja, vad är väl en bal på slottet. Som tur är finns ju Facebook och många var vänliga och rapporterade in resultat så man nästan kan kalla det live-rapportering :-) Det uppskattas!!

1:a april har ju varit också och då hör ju till med skämt. Kom på den briljanta idén att lägga ut alla mina färgade ponnyer till salu pga av ändrad inriktning. Men det var inte många som gick på det *skrattar* och nej, det är ju sant. Jag gillar mina färger och fortsätter att satsa på dom!!
För att knyta ihop med hingstpremieringen igen så tycker jag det är himla tråkigt att det visas så himla lite övrigt färgade standardindivider för nämnden. På standardsidan var det totalt två hingstar som var anmälda  som inte var svart eller fux. Så förbaskat tråkigt! En av dom blev struken men den äldre skäckhingsten som var godkänd i EU-land sen tidigare fick dom magiska 40 poängen.

Får fortsätta och hålla hårt i mina färgade småkillar. Helt otroligt egentligen att nästa höst så kan dom visas. Hoppas och tror mycket på dom. Vore så jäkla kul och få igenom i alla fall någon av dom. Det värsta är att färgnörden i mig kan inte välja vilken jag tycker är den bästa. Cracker som är brunblack har jäkla bra och rejäla ben, precis som sin mor och sin helsyster (som har fått 9:a på ben flera gånger). Spökis med sina dubbla skimmelanlag slår ju helt klart an hos mig som verkligen gillar skimmlar. Han har dessutom en väldigt fin mekanik i sin trav och jag tror att han kommer bli i det mindre slaget (under 98cm) och det är nog en bra egenskap nu när jag tycker att många börjar bli väldigt stora (runt 105). Jaja, tiden får utvisa.