Äntligen var det dags för årets stora hästmässa i Göteborg, lite senare än vanligt för att det arrangerades dubbla världscupfinaler!
Samtidigt så pågår Eurohorse och det har blivit tradition att vi åker dit och tittar och shoppar..

Så på långfredagen styrde vi bilen mot Göteborg och med 4 shetlandsfantaster så diskuterades allt möjligt och lite till.
Det blev inte så himla mycket handlande i år, kanske är så att man börjar ha allt man egentligen behöver.
Men en svart utställningsgrimma från Liljegården och två fina bruna grimmor med vit fodring i storlek unghästar fick också följa med hem. Lite annat smått och gott blev det också men som sagt inte så farligt mycket.

Vi tittade också självklart på SH:s del i paddockprogrammet där premieringsförrättaren Elisabeth Ljungstorp berättade om vad hon tittar på vid exteriörbedömning. Ett russto och en ardennerhingst fick agera modeller. Ardennern var riktigt snygg med rastypisk utsmyckning.

Extra kul var att SSS hade en monter med i år. Jag tycker det är viktigt att shetlandsföreningen syns utåt och inte "bara" blir en klubb för inbördes beundran. Så jättebra att dom var med och en eloge till dom som hade möjlighet att ställa upp som personal i montern. All heder till er!

När jag sedan kom hem hade min underbara livskamrat ordnat med alla hästarna så det var bara att sjunka ner vid köksbordet och ta det lugnt och vila upp sig inför påskfirandet :D

Det märks att våren verkligen är  på väg. Dom flesta ponnyerna fäller som tokar och hagarna har torkat upp så nu ligger framför allt unghästarna och solar väldigt mycket.

Kommande helg är det dags för hingstpremiering i Tenhult. Åker dit som åskådare och hoppas på att träffa många bekanta!