Ny vecka igen och full fart som vanligt. Hade skrivit ett långt inlägg om hingstpremieringen i Surahammar, skulle bara lägga in en bild och poff så var allt borta. *suck* Tog en liten paus då..

Hänt sen sist då.
Jo, det var ju äntligen dags för hingstpremieringen (som jag tjatat känns det som).Tyckte att Edel var väldigt fin när jag gjort iordning honom på kvällen innan och ångesten för visningen slog till med full kraft. Men det är bara att göra det bästa man kan och sedan är det upp till nämnden vad dom tycker. Edel skötte sig kalasfint hela dagen även om han mot slutet blev lite trött på att gå in och ut hela tiden. Han placerades som ringtvåa med trevlig kritik och poängen 88798=40 poäng. Exakt samma rad som Pique blev godkänd på när han gick igenom. Måtten blev 100 cm i manke och 15,5 cm i skena. Veterinären tyckte att det var en mycket väluppfostrad unghingst som tog denna tillställning med ro. Jag gillar hingstar med gott temperament!

Nu inväntar vi DNA-resultaten och sen ska det ansökas om RS-nummer. Det är lite mäktigt att titta på killarna i hingsthagen och kunna konstatera att jo, alla tre är godkända!

Annars så har de sista ponnyerna flyttat hem från betena så nu är alla hästar hemma igen. Skönt! Härligt att se fölen när dom ligger och solar i höstsolen och dom börjar se ut som små björnar. Undrar vad det ska bli för vinter egentligen...

Även bygget av årets sista lösdrift har kommit igång så förhoppningsvis ska även den vara klar inom en kortare period.

Har även lagt in några nya bilder på Nordica, Heart Beat och Edelman på deras respektive sidor. Måste ta mig i kragen och försöka få till kort på årets föl också. Är ju lite trist och tomt utan.