Mitten av september och vi laddar för fullt inför hingstpremieringen med Edelman nästa vecka. Men det händer allt lite annat också!

Rufs är hemmastadd nu ordentligt och har tagit kommandot över alla leksakerna i huset. Dom är oftast prydligt samlade runt hans filt i köket. Bus är hans stora idol och Bus verkar ha kommit till ro med att han är storebror numer. Dom leker hejdlöst inomhus nu och verkar ha riktigt roligt. När Rufs blir för mycket så hoppar Bus upp på närmaste stol eller soffa så lugnar den lille terroristen ner sig *skrattar*

Fölens pass har också kommit så nu finns dom på "riktigt". Skönt när det är klart. Celine och Zaira har fått sina RS-nummer och heter numer RS 7110 och RS 7109. Mina tjejer!

Lite fix med vinterhagarna har vi hunnit med, jag har satt upp solcellslampor vid ingångarna till lösdrifterna så förhoppningsvis så ska man få lite ledbelysning nu på vintern.
Även bygget av den sista lösdriften har påbörjats, min förhoppning var (är fortfarande) att ponnyerna ska kunna vara kvar på betet tills lösdriften är klar. Men med tanke på hur det ska regna den här veckan är jag tveksam. Fortsätter regnet så får dom nog komma hem. Dom börjar bli riktigt pälsiga och goa.

Planerandet inför nästa års utställningar i Kristinehamn är igång också.
Bokat är i alla fall datumen 5 mars och 27 augusti. Domare blir i mars Annika Strindgård och i augusti Håkan Erlandsson. Som vanligt så håller vi till på Christinehamns Ridklubb :-) Ska bli jätteroligt!!

Edelman är verkad och trimmad inför hingstpremieringen och vi är ute och tränar så smått. Jag tycker själv att han är i ett bra skick. Lite trist att han har fått lite hjälp av sina kompisar att fixa till svansen lite, men han måste ju få vara häst fastän man ska visas på en premiering. Hur resultatet än kommer att se ut så kommer jag vara stolt över min kille. Sen om han fortsätter att vara hingst eller om han blir valack det får vi se. Han är (tyvärr) ensam färgad 2-årig standardhingst som visas i Suruhammar.

Ha det gott!