Nu är det semestertider och då ska ju allt fixas med som man inte hinner med annars så då blir uppdateringarna lite lidande.
Hänt sen sist då?

Vi var på utställning i Sala. Med oss i transporten var Blåssa och Musse. Blåssa fick återigen en 40:a och guld. Tänk att det ska vara så infernaliskt svårt att få den där efterlängtade 41:an *skrattar* Men guld är alltid guld! Blåssa vann även titeln Bästa Gångartsponny, kul!
Musse däremot var det inte lika roligt med. Han såg och kändes som vanligt när vi lastade på honom på transporten på morgonen, men när han skulle visas var han halt. Supertrist!! Jag valde att utgå under visningen och fick därmed ingen bedömning. Skit händer och nu var det min tur... Bara att bryta ihop och komma tillbaka. Han är nu haltfri och ser ut som vanligt igen. Troligen har han lyckats gjort sig något i transporten på vägen.

Vi har även börjat bygga ut hingstarnas lösdrift så att det ska finnas ordentligt med plats till kommande unghingstar. Stommen är satt så nu är det plåtläggning och OSB-skivor invändigt som saknas.

Sista utomstående betäckningsstoet har åkt hem så nu är det "bara" mina ponnyer kvar ute på betena. Håller alla tummarna att stoägarna ska få fina föl nästa år. Alltid lika roligt med ert förtroende!

Bus har varit på internationell hundutställning i Köping och där knep han ett Very Good och blev 4:a i uttagningen till Bästa Hane.

Celine och Zaira har visats på sommarpremiering och är nu båda två G-premierade. Nyttig upplevelse att åka på visning, speciellt för Celine som blev superspänd och lite nervig. Deras papper är redan inskickade så förhoppningsvis får dom snart sina RS-nummer.

Alla fölen är chippade och deras registreringspapper är inskickade. Jag är tidig i år med det mot vad jag brukar men tanken är att dom ska kunna vara kvar länge på betet så då är det skönt om allt är klart så det inte blir stressigt inför sista september.

Näst på schemat ståt internationell hundutställning i Ransäter för Bus och så ska han få göra BPH också.

 

Sköt om er!