Mellanvecka i alla hästaktiviteter, men inte mindre än full fart för det!

I början av veckan kom det ytterligare ett sto till Musse, kul! Hon har precis börjat att bli intresserad nu i helgen som gick.
Annars har det varit den stooora rengöringen av vinterhagarna på schemat. Allt häftigt regnande redan förra sommaren och även nu på våren hade sköljt iväg en hel del matjord i framför allt stonas hage så vi hyrde oss en liten grävmaskin och har schaktat av det lösa i båda vinterhagarna. Skönt att man har familjen som ställer upp på en och hjälper till med maskinrattandet! Så när maskinerna gick för fullt och jag ändå inte kunde göra så mycket passade jag på att laga staketslanor som behövde lagas och byta stolpar som gjort sitt. Det är nåt visst när man renoverar staketen så dom står rakt och trådarna/slanorna sitter rakt och spännt.

Passar självklart på varje kväll att sitta i fölhagen en stund också och prata med småbarnen. Allra mest social är lilla spöket (ghostman), han vill nästan upp i knät. Cracker och Frugan är inte långt efter dom heller. Fire Girl är fortfarande lite avvaktande men hon är så nyfiken så snart kommer allt hon också. Rouge är också social men vill helst att man pratar när mamma inte är så långt bort. Men det är klart, Rouge och Fire Girl är ju yngst.

Nu i veckan som kommer är det dags för utställning i Kumla. Med åker Prinsen och hans dotter Katniss. Även en av Prinsens föl är anmält till utställningen så det ska bli roligt att se.