Midsommar har passerat med sedvanligt regnande känns det som.  Under veckan kom säsongens två sista  föl.

Det innebär att vi nu fått alla de väntade 5 fölen och att alla fölningar gick bra. Alltid lika skönt att kunna släppa den pressen.
Vynja fölade runt 22-tiden på tisdagskvällen och hon fick en eldröd flicka som ska heta Lundstorps Fire Girl. Nu när hon blivit några dagar ser man även de vita stråna i pälsen så troligen så är hon rödskimmel. Sist ut med att föla var Blaze som fölade på onsdags morgon strax före 08. Hon fick en svart flicka som ska heta Lundstorps Rouge ( efter karaktären i X-men). Så nu går alla mammorna med sina föl på gräsbete hemma i väntan på att få åka ut till stora betet. Vill dock gärna att fölen är ca en månad och riktigt människotama innan de åker.

Även årets betäckningar är bestämda. Blond och Blåssa kommer att betäckas med Musse. Celine, Ravenna och Zaira kommer att betäckas med Prinsen. Kan bli spännande kombinationer tror jag!

Efter all fölning kan jag meddela att det var väldigt skönt att få sova hela nätter under midsommarhelgen. Nu känner man sig nästan som människa igen!

På återseende!