Ytterligare en vecka har rusat förbi! Jösses så snabbt det går.  Vi är i slutet av maj och allt börjar bli så himla grönt och fint.

I helgen som gick blev de sista sommarhagarna i alla fall klara. Det som saknas nu är bara ström och uppfyllt vatten :-) Och självklart ponnyerna! Alla ponnyerna har börjat få gå ut och äta gräs, eller ja börjat.. De dräktiga stona går i rejäl gräshage på dagtid så dom har allt ätit i nästan 14 dagar nu. Dom andra har fått börja öva med ett par timmar om dagen nu och om inget jättedrastiskt händer med vädret så åker dom första ut till sommarhagarna till nästa helg.

I lördags var det hur skönt väder som helst, solen sken från klarblå himmel och det var riktigt trevlig temperatur. Snooze och jag var äntligen iväg på hoppträning för Anna Emanuelsson. Var drygt ett år sen jag var iväg  sist för Anna och hjälp vad jag har saknat det! Det är nästan lika roligt och lika lärorikt att bara titta på hennes träningar som att faktiskt vara med och rida. Snooze skötte sig som den pärla han är trots mattes lite taskiga uppladdning. För på torsdagen var jag på en för mig ny lunchrestaurang och åt en lunch. Vi kan väl säga att det var länge sedan jag var så dålig... Allt kom upp på kvällen i ett par omgångar. Men bara det kommit upp så mådde jag bättre. Men rida var bara att glömma och fredagen fick bli ett trava-låg-form på grusvägarna fram. Så det var en väldigt pigg Snooze *skrattar*

Det har börjat droppa in fler föl efter hingstarna, ett efter Prinsen och även ett efter Musse. Jättekul! Även en del förfrågningar har börjat droppa in. Alltid lika kul med intresset utifrån :-)

Inget föl här än, Moa lugnade ner sig lite när det återigen blev lite regnigt och kallare. Å lika glad för det är jag. Idag har hon ganska exakt tre veckor kvar till beräknat datum.

Nästa helg är det dags för Bus att få visa upp sig igen. Ska bli så spännande och se om han fortfarande är en fin hund!

 

På återseende!