Ännu en vecka har rusat förbi. Med röd dag på torsdagen och klämdag på fredag så blev det vips en långhelg. Välbehövligt då vi fortfarande jobbar med att sätta upp dom nya sommarhagarna.

Alla stolpar är nu satt (över 250 stycken). Fin träning att spetta hålen och sedan slå ner stolparna med klubba eller spett. Behövs inget gymkort när man har häst...
Två av sommarhagarna är helt klara och dom dräktiga stona har flyttat ut på gräs dagtid.
Moa börjar bli färdig med stormsteg så frågan är inte om hon fölar för tidigt utan mer hur för tidigt hon fölar. Även Colan börjar avisera att även hon nog inte tänkt sig att gå hela tiden ut. Så vem vet! Med nästa inlägg kanske årets första föl är fött.

Igår kväll (söndag) var jag inbjuden till Örebro Ponnyavelsförening att föreläsa om hästens färger och dess nedärvning. Det var ca 10 st åhörare och det blev en trevlig kväll med mycket färg- och hästsnack.

Till helgen som kommer är det äntligen dags för Anna Emanuelsson träning med Snooze. Ska bli så himla roligt!! Var över ett år sedan jag red för Anna sist av olika anledningar men nu så är det dags igen. Bara hoppas att det inte händer något innan dess...

 

På återseende!