Veckan som gått har varit relativt lugn. Det är lite april-väder ute, ingen jättevärme och regnskurarna kommer lite som dom vill.

Gräset växer väldigt långsamt tycker jag men det hänger ju ihop med att det inte är så varmt (än). Jag kan ta en kall vår bara sommaren blir fin. Konstaterar att det inte blir något tidigt bete i år. Vill inte släppa ponnyerna på för tidigt med risk för att betet inte räcker till. Har ju ingen lust att börja stödfodra i augusti bara för att det var så bråttom att släppa dom i maj månad.
Men det är helt ok att vänta lite, har ungefär hälften av sommarhagarna kvar att sätta upp. Det ska göras under långledigheten som blir nu med röd dag på torsdag :-)
Jag har börjat och tömköra Can Do! Det är en flicka med mycket åsikter, men å andra sidan så är ju hennes mor likadan så vad hade jag väntat mig...

Celine och Blåssa har fått prova på att vara ridponnyer under helgen. Detta skötte dom galant! Undra om inte Celine trots allt kanske är lite riden hos någon av de föregående ägarna.. Tycker att hon börjar se trevlig ut. Hon har lagt på sig lite hull men även musklat upp halsen så den ser inte så kort ut längre. Man och svans växer också så det knakar så så dålig tagelväxt verkar hon inte ha. Börjar till och med klura på vart jag skulle vilja ta med henne och visa på utställning. Vi får se. Eventuellt kommer jag visa henne på premiering redan i år, annars får det vänta till nästa år när jag ändå har en hel hög (läs tre) som ska visas.