I fredags var vi bjudna till Norra Älvsborgs Hästavelsförenings årsmöte med middag och diplomutdelning i Vänersborg. Det var dags att få ta emot Blåssas diplom från förra året.

Vi var ett helt bord med shetlandsmänniskor, jättekul! God mat var det också. Diplom och blommor delades ut till ägarna av ponnyer som fått utmärkelser vid premieringarna i NAHF:s område. Vi kommer helt klart fortsätta att åka på premiering i det här området för dom ordnar det så himla bra! Extra grattis till Linda som med sin Kölnäs Rhodie blev bästa ponnysto under 2014!

Annars är det mest förberedelser inför nästa helgs utställning som är på tapeten.
Saker köps in, hämtas och fixas. Katalogen till utställarna gick på lådan i torsdags och dom flesta tror jag kom fram på fredagen.
Musse har fått skor på fötterna, skönt för då behöver jag inte oroa mig för att han ska bli öm i hovarna då vi kör uteslutande på grusvägar för tillfället.
Blond körs också nu då jag i ett svagt ögonblick anmälde både henne och Musse till brukstävlingarna som är samtidigt med utställningen...
Jag har börjat att göra iordning dom som ska med på utställningen och även planerandet av logistiken :-) Tror jag får ihop det!
Ska i alla fall bli himla kul med "vår" utställning igen. Det har ju blivit lite av en familjetradition att köra två utställningar om året. Min mamma har hand om sekretariatet, och mina bröder hjälper till med markarbetet både innan och under evenemanget. Och sen inte minst mina fantastiska vänner som ställer upp med både det ena och det andra :-)

Nu är det dessutom mindre än 14 dagar kvar till Musses bruksprov. Ska bli så spännande och jag hoppas verkligen att vi får till det bra!