Dagarna går och det blir sakta men säkert ljusare. Men vädret verkar aldrig kunna bestämma sig om det ska vara höst/vinter eller till och med vår!
Imorse när vi fyllde på mat till ponnyerna var det glashalt överallt så till och med traktorn hade problem att ta sig fram.

Ponnyerna har börjat fälla, så det finns verkligen hopp om sommaren :-)
De dräktiga stona börjar bli stora om magarna och det ser ut som att samtliga ska vara dräktiga. Det kommer antagligen att bli en intensiv vecka där runt midsommar för då är alla beräknade att föla :D

Nu till helgen är det dags för Shetland Nords årsmöte i Borlänge och det ska  bli roligt att träffa lite shetlandsfolk och prata lite.

Musse körs nu regelbundet eller ja, i alla fall så regelbundet som underlaget tillåter... Finns inte på kartan att ge sig ut och köra en obroddad häst när det är så halt att man knappt kan stå upp på egna ben. Musse har även fått träffa equiterapeuten som gjorde en genomgång. Skönt att ha dom kollade när man börjar arbeta lite mer med dom.

Planerandet inför vinterutställningen i Kristinehamn börjar också ta fart. Jag la upp den som ett evenemang på fb och bara på ett dygn var det flera hederspriser och några championat som fått sponsorer. Tusen tack alla som ställer upp! Nu är det bara att hoppas på anmälningar också.

 

Sköt om er!