Dagarna rullar på! Snart dags för semester från jobbet och det är alltid lika uppskattat! Inga stora semesterplaner utan satsar mer på dagsutflykter och lugn och ro med hästarbetet.

Tanken är att ta tag i Musses inkörning. Lika bra att passa på när han står så bra till hemma på gården där man har all utrustning.

Hänt sen sist då?

Vi åkte till Örebro Ponnyavelförenings utställning i Kumla den 14 juni. Men i transporten var Musse och Prinsen. Musse var lite kaxigare än första utställningen men det är en ganska naturlig utveckling :-) Prinsen var lika snäll som vanligt! Båda gick ensamma i sina respektive klasser och belönades med guld. I BIR:et slutade Musse som trea med 40 poäng och Prinsen blev Reserv-BIR och välkomnades till BIS. Det var bara 4 guldbelönade shetlandsponnyer så jag är nöjd med Musses 40 poäng. Dom var fördelade på 88879 = 40.

I BIS-ringen slutade Prinsen som BIS-4 med fina 42 poäng, 99798.

Ytterligare ett av fjolårets gästston har fölat sen sist, ett litet stoföl. Stort grattis till ägaren!
Nu är det bara mina två ston kvar. Blaze gick ut tiden den 30:e men med tanke på allt regn som fallit dom senaste dagarna är jag glad att hon kniper och gärna någon dag till så det får torka upp igen. Ankan är jag osäker på om hon verkligen är dräktig... Ena dagen är jag nästan säker på att hon är dräktig men nästa dag lika säker på att hon inte är det... Jaja, det lär ju märkas! Hon ska i sådana fall ha ungefär en månad kvar.

Det är fullt upp med betäckningar. Det har varit ett relativt stort intresse för båda hingstarna och det är superkul! Så vi jobbar på alla tre :-)
Alla ston handbetäcks hos mig för att jag ska ha bäst uppsyn över det hela. Lite kontrollbehov måste man få ha *skrattar*

Näst på agendan är Nords utställning i Riddarhyttan till den helgen den 5/7.
Med i transporten åker mina 3-åringar Lundstorps Blåssa och Erasmus af Jäboruder.