Nu har det hänt grejor igen.
Mina vänner på FB har knappast missat att i helgen som gick var jag ute på resande fot tillsammans med min mamma. Och resultatet av resan blev ett nytt sto till flocken!

Nykomligen heter Ravenna (f.-03) och är ett isabellsto e. Dusol. Hon är själv visad med guld på utställning och fick även diplom som 3-åring.
Hos tidigare ägaren har hon fått två avkommor, ett sto som fick diplom som 3-åring och en hingst (numer valack) som visats på hingstpremiering med 38 poäng.

Just isabell är ju något som jag tidigare saknat i min färgade flock så när jag såg annonsen på Ravenna så hoppade jag verkligen till. Ett sto i bra storlek med en stam som jag uppskattar och som redan lämnat meriterade avkommor och med en färg jag vill ha.. Gissa om jag var snabb på tangenterna...

Så jag fick mig en resa till de sydligare delarna av landet. Datumet för hämtning blev bestämmt för 14 dagar sedan så gissa om jag följt väderutveckligen dag för dag. Tycker inte att det är så himla kul att köra bil och släp i värsta vintervädret. Men vi hade världens flax. Lördagen bjöd på minusgrader, lite blåst men torra fina vägar. Så resans 84 mil klarades av på lite dryga 12 timmar. Har aldrig varit i dom delarna förut men nu har jag sett Laholmsbukten, Fylleån och även Hallandsåsen. Läste sedan på söndagen om en jätteolycka precis där vi svängde av E6:an till följd av vinterovädret som drog in under söndagen. Snacka om flyt att vi pricka dagen så rätt!

Ravenna är en positiv och lättsam flicka. Resan gick himla bra och hon verkade nöjd med sitt hönät. Väl hemma fick hon en liten promenad för att få sträcka på benen efter resan för att sedan inkvarteras med nytt nät och vattenhink för natten.
Söndagförmiddag var det dags för presentation av den nya flocken. Ravenna är inte hög i rang så hon går bara undan när de tuffaste damerna kommer och kollar av läget. Smart flicka! Så nu går hon med flocken på dagtid och får bo själv i anslutning till dom andra på natten så jag vet att hon får äta och dricka ordentligt.

Efter resan till Laholm var det bara att springa genom duschen och svida om till festkläderna! Det var ju 50-årsfest för Issi på schemat. Och jäklar va skoj det var!
Vilken fest hon hade fått till :-)

Nu inväntar vi utställningspremiären som börjar närma sig!