Nu har det gått några dagar på det nya året.
Tyvärr har jag haft rätt mycket krångel med våra fasta anslutningar och att skriva dagboksinlägg på telefonen lockar inte särskilt mycket. Men nu börjar det reda upp sig.

Sedan sist blev det vinter över en natt nästan. Skönt att slippa all lera och det becksvarta mörkret på kvällarna. Snön lyser verkligen upp! Men jag får väl erkänna att det har varit ganska behagligt med plusgrader.. -17 som vi hade när jag vaknade på måndag morgon var jag inte beredd på!

Hänt sen sist då?
Snoozes igångsättning går jättebra, det är så himla härligt att trava grusvägarna fram och få känslan av att dansa fram i mörkret på en mycket pigg vaken Snooze!
BM reds lugnt några dagar för att sedan få ett bakslag varpå han får vila ett tag till. Tråkigt, men jag har ingen panik med honom.

I helgen som gick red vi vår första hoppkurs för året (och första för Snooze sedan september förra året). Det märktes att det var lite ringrostigt från min sida medan Snooze visade sig från sin piggaste och gladaste sida. Jätteroligt att tränaren tyckte att Snooze såg hur fräsch ut som helst!!

På shetlandsfronten börjar det dra ihop sig mot utställningssäsong igen.
Först ut blir Örebro Ponnyavelsförening utställning i Örebro den 15/2. Dit är Pique och Lundstorps Blåssa anmälda.
Samma par får även åka till Shetland Östs utställning dagen därpå.
Därefter är det ju våran senvinterutställning i Kristinehamn. Åhh, va jag klurar på vilka som ska få åka dit. Den enda jag är säker på än är Lova.
Men första ponnyaktiviteten är Nords årsmöte i Ludvika den 8:3 februari.

Annat som händer är att Lova är tingad till ett nytt hem. Hon åker frampå vår/sommaren till ett hem där hon får användas.
Har även beslutat mig för att Katniss kan vara till salu till ett hem där hon får ställas ut och avlas på. Det är ju tyvärr så att man inte kan behålla alla. Blir hon kvar så gråter jag inte för det.

Som en liten cliffhanger så kan jag berätta att det kommer att komma en ny ponny till Lundstorp inom kort. Mer när det hela är klart ;-)