November fortsätter att visa sig från sin absolut sämsta sida?! Med massor av regn (känns det som i alla fall).

Det händer inte mycket på hästfronten för tillfället vilket så klart är hur trist som helst.

BM är fortfarande lite ful i bakbenen men vi lindar och hoppas att det ger med sig. Detta innebär att han får en kortare viloperiod nu en sväng vilket kanske inte är så fel. Har den inställningen att dom när det känns lite knackigt kan behöva en kortare paus från ridningen i 2-3 veckor lite då och då. Man försöker ju trots allt att utveckla och stärka dom när man rider och då kan det allt behövas ett avbrott så muskler får vila och hjärnan tid att smälta. Minns allt för väl dom intensiva perioderna på universitet och hur skönt det vara att släppa det man läst ett tag för att man till slut skulle lära sig någonting :-)

Lite roligare att detta nu är (förhoppningsvis) Snoozes sista vilovecka. Tanken är att kolla av honom i longerlina i slutet av veckan och se om det finns några tecken kvar på bakbenshältan. Men så pigg och odräglig som han är just nu så känns det som om det finns gott hopp om att han är fräsch! Och då kanske det finns en chans att vi kan få till något hoppass innan julhelgen slår till med full kraft :-) Och sedan kan satsa på en rolig tävlingssäsong 2014.

På ponnyfronten händer det typ ingenting. Har fortfarande Lova ute på annons, får något enstaka svar men mest från människor som vill byta och det är jag inte särskilt intresserad av. Jag har i stort sett det material jag vill ha och jag tänker jobba vidare med det. Det är klart att det finns ett och annat drömsto ( och faktiskt även någon hingst)  som jag såå gärna skulle vilja ha in, men men, jag sitter ju inte i sjön och saknar ponnyer om man säger som så *skrattar*
Nu när vädret är så skunkigt så drömmer man sig gärna bort till sommaren och de planerade fölen och självklart så klurar man på betäckningar också. Lite kul att det redan börjar höra av sig folk om betäckningar med Prinsen. Matte tycker ju att han är en fin kille och då är det ju roligt att andra också tycker det :-)