Nu var det några dagar sen sist men så kommer det att bli ibland.

Helgen blev tack vare Alla helgon en riktigt långhelg, helt ledig på fredagen= skönt

Men med en hubertusjakt att förbereda fanns det allt saker att göra :-)
På fredagen handlade vi allt som skulle serveras under jakten dvs korv med bröd och dryck och pepparkakor. Det börjar ju trots allt dra ihop sig mot jul! Vi gick igenom en av affärerna på fredagen så hade dom börjat bygga upp sitt julland.. Härligt!!

Lördagen bjöd på rikigt fint höstväder, sol och några plusgrader. Med hjälp av familj och lite vänner så byggde vi upp en riktigt fin hubertusbana med skogshinder. Åhh vad jag gärna hade velat vara med på Snooze! Men det visste jag ju att det inte skulle gå och BM hade jag beslutat efter hoppträningen förra veckan att han skulle få vila några dagar då jag upplevde honom som knackig och inte helt 100 fräsch :-/

Men på söndagen så regnade och blåste det. Skit!! Men alla ryttare som var anmälda dök upp och red sina slingor. Och jag tror att dom flesta var nöjda med själva arrangemanget även om vädret var ren (eller blöt) katastrof. Det gjorde att det blev lite rörigt på slutet men rävarna och de broderade täckena fick i alla fall nya ägare. Det är alltid lika kul! Efteråt var det två supergulliga och blöta ryttare som erbjöd sig att hjälpa till att plocka ihop alla hinder. <3

Som alltid när man gör ett arrangemang så är det saker som funkar superbra och andra saker som inte funkar lika fantastiskt, men det kanske vi kan bättra till nästa år ;-). Nä skämt åsido, men A9:s gamla område som vi var på var kanon med vägar att rida på. Tänk om man bott granne så man kunde ha använt vägarna och galoppträna på och köra med ponnyerna. Får nog i vinter ta mig i kragen och försöka åka ut 2-3 gånger i veckan och konditionsträna hästarna för jösses va vägar det fanns!

Början av veckan har varit vigd åt jobb, det är inte ofta jag önskar att jag inte hade hästar men när man åker före 6 på morgonen och kommer hem efter 7 på kvällen, ja då lockar det inte att kliva ut och börja mocka och fodra.. Men det är ju inte så många dagar om året det är så..

Over and out :-)