I helgen som gick var det dags för Shetland Nords höstmöte i Baggbron. Det öste verkligen ner när jag skulle åka på förmiddagen och tankarna på att vända och strunta i det hela poppade upp ett flertal gånger.  Men det är ju så roligt att träffa andra shetlandsmänniskor och få diskutera det bästa som finns, just shetland!

Och diskuterade det gjorde vi :-) Och sedan fick vi ju även höra lite från Gunilla Hjorths liv och leverna med sina shetlandsponnyer. Alltid lika roligt!!
Jag fick tyvärr åka innan mötet var helt klart, lång resväg och mörker + att jag lovat att inte vara borta hela dagen + kvällen gjorde att jag fick smita ifrån.
Hemvägen körde jag över Kopparberg och Hällefors. Märkligt med Hällefors, tror nästa att jag utvecklat en slags hatkärlek till den orten..

Söndagen var mest lugn och ponnyfix på agendan. Enligt väderrapporten skulle det bli rejält busväder under natten och då känns det extra skönt att veta att alla foderbord är ordentligt påfyllda med mat till ponnyerna.

Ridhästarna fick sig en rejäl omgång med klippmaskinen så nu ser dom prydliga och rena ut igen. Men visst är det märkligt hur mycket jäkla päls det kan finnas på en ordinär ridhäst i slutet av oktober...