November är ÄNTLIGEN över för det här året! Det bjöds på varierande väder med allt från snö till -12 grader med strålande sol och sen tillbaka till lera, 3 plus och pisseregn..


Månaden avslutades dessutom med att en riktigt tråkig förkylning bröt ut, har haft nåt skräp i kroppen sen vi var i Norge på utställning men det har inte varit mer än att man känt att nåt är det. Men nu slog det till och dessutom satte den sig på magen. Jag brukar kunna tuffa på rätt bra i alla fall men det här var hemskt. Inte spytt eller så men konstant ont i magen (högt upp) och allmänt svag. Jobbmässigt gjordes bara det allra nödvändigaste och sen inget mer, det innebär att trots att det är 1:a advent idag så finns det inte en ljusstake i fönstren, ingenting. Sambon fick upp en utegran i lördags så det är för tillfället det juligaste vi har, men äh. Jul blir det ändå och jag hinner. Är ju ändå gräsänka under veckorna, så det hinns.

Så inte ett smack mer än vatten och foder har gjorts med hästarna, hundarna har hållit mig sällskap när jag vilat. Undra hur många avsnitt av Paradise Hotel man kan se innan blir korkad?

I lördags så kände jag mig ändå lite bättre och det var ju skönt för då var det utställning i Arvika planerat med några hundar. Remus var anmäld men fick stanna hemma, hade helt ärligt ingen lust att sitta längre än nödvändigt i ett råkallt ridhus. Så med oss var BertaMärta som blev 2:a i sin valpklass med HP och hennes mor Betty som vann klassen för vuxna tikar och sedan även blev BIR.  Vi valde att åka efter rasen, dels med tanke på min förkylning men också valpen. Det kommer fler tillfällen att stanna och det är bättre att hon fick en bra lagom lång upplevelse av utställning. Hon sov så gott i bilen hem sedan!

Nu till veckan ska jag för första gången gå en kurs för en internationell handler som kommer till Sverige. Ska bli jättespännande. Är ju mestadels självlärd och man blir ju aldrig fullärd. Sen i slutet av veckan satsar vi på vinnarutställningen i Stockholm!